Spirit Θεοδωρ...

Spirit Θεοδωρίδης

Ήταν το 1975 όταν ο Χρήστος Θεοδωρίδης αγόρασε γνωστή ποτοποιία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αρχικό στόχο την προμήθεια των γύρω καταστημάτων. Με το πέρασμα των χρόνων, η διάδοχη κατάσταση βρήκε αρχικά τον Νίκο Θεοδωρίδη το 1990 να συμμετέχει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και έπειτα τον Κυριάκο Θεοδωρίδη το 1993. Σύντομα, η επιθυμία για ανάπτυξη οδήγησε το 1999 στη δημιουργία της πρώτης αποθήκης στο Ωραιόκαστρο και το ταξίδι της χονδρικής πώλησης ξεκίνησε. Η εταιρία γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη κατά τις δεκαετίες 1990 – 2000 και το 2014 πραγματοποιήθηκε μεταφορά σε καινούργια αποθήκη 5.000τ.μ. με ταυτόχρονη επένδυση σε ιδιόκτητο στόλο οχημάτων.  Ενδιάμεσα, το 2011 δημιουργήθηκε η πρώτη κάβα ποτών της εταιρίας υπό την μορφή του “Cash & Carry” με την επωνυμία “SPIRIT” στη Σταυρούπολη και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Πλέον η εταιρία διακίνησης ποτών Θεοδωρίδη απαριθμεί 3 καταστήματα “SPIRIT Cash & Carry” στη Θεσσαλονίκη, ιδιόκτητο στόλο 15 φορτηγών και ειδικά διαμορφωμένους χώρους ιδανικούς για σεμινάρια και γευσιγνωσίες. Πραγματοποιεί διανομές σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα σε εβδομαδιαία βάση, με ενημερωμένο κατάλογο προϊόντων με πάνω από 3.000 κωδικούς αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών, μπύρας και κρασιών. Εξυπηρετεί και τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενός καταστήματος και πλέον θεωρείται ως μία από τις ηγέτιδες επιχειρήσεις στον κλάδο της στην Ελλάδα.

Η εταιρία Θεοδωρίδη, σεβόμενη τους συνεργάτες της, προμηθεύεται τα προϊόντα της αποκλειστικά και μόνο από επίσημους αντιπροσώπους. Στόχος της, η ταχύτητα των παραδόσεων, η άριστη εξυπηρέτηση με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

«Απολαύστε Υπεύθυνα»

1. Κεντρικό