Bartender Category: Friends

Όταν σε πέντε παραδοσιακά πηλιορείτικα σπίτια προστέθηκε το όραμα, το μεράκι και η προσωπική εργασία των ιδιοκτητών τους, γεννήθηκαν οι Pelion Esties. Πέντε πετρόχτιστα διώροφα σπίτια μέσα σε παραδοσιακούς οικισμούς και ελαιώνες του Πηλίου επισκευάστηκαν, συντηρήθηκαν και μετατράπηκαν σε σύγχρονες πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, έτοιμες να σας υποδεχθούν. Απολαύστε την μαγευτική θέα του Παγασητικού κόλπου, αφεθείτε στην άνεση και την ιδιωτικότητα που προσφέρει η κάθε μία από τις βίλες και μετατρέψτε τις διακοπές σας σε μια μοναδική εμπειρία. Καλώς ορίσατε στις Pelion Esties.

Οι Pelion Esties με χαρά προσφέρουν στα μέλη του GWA έκπτωση 10% στο Refundable Rate για κρατήσεις μέσω τηλεφώνου ή e-mail.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +306980978900
e-mail: reservations@pelion-villas.com
site: www.pelionesties.gr
Facebook: pelionesties
Instagram: @pelionesties

Kastoria Whiskey Club established in 2019 by whiskey enthusiasts individuals, formed around a common interest, tasting whiskey and creating new experiences. It constitutes a private community.

05Jul

Los Barberos

Once Upon A Man… ένα σημείο αναφοράς που καθορίζει τη διαδρομή που έχουν χαράξει και κινούνται καθημερινά οι Los Barberos ικανοποιώντας τις ανάγκες φροντίδας και περιποίησης του σύγχρονου άνδρα.

Το κουρείο Los Barberos, είναι ένα σύγχρονο meeting point για άνδρες όλων των ηλικιών, που παρέχει εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης καθώς επίσης και τη δυνατότητα για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων σε ένα περιβάλλον, που παραπέμπει σε men’s club.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό κατέχει την τεχνογνωσία για να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ενώ ταυτόχρονα προτείνουν αυτό που ταιριάζει, ολοκληρώνει και αναδεικνύει το στυλ και την προσωπικότητά κάθε άνδρα.

Η μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών  περιλαμβάνει κούρεμα, λούσιμο, θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής και του προσώπου, την πλήρη περιποίηση γενειάδας, το παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα και το ξύρισμα πολυτελείας.

Επιπλέον, οι Los Barberos προσφέρουν ιδιαίτερες Premium υπηρεσίες για τον άνδρα που επιθυμεί να απολαύσει τις καθημερινές του συνήθειες με έναν ξεχωριστό τρόπο. Το  Prive πακέτο περιποίησης, το Bachelor Party και την διοργάνωση εταιρικών event για το τέλειο team bonding μεταξύ συνεργατών και συναδέλφων.

Παράλληλα, οι Los Barberos έχουν δημιουργήσει μια νέα σειρά προϊόντων grooming και μια πλούσια συλλογή αρωμάτων που έχουν γίνει το απαραίτητο συμπλήρωμα της μοντέρνας ανδρικής εμφάνισης, δίνοντας την τελική πινελιά σε ένα ολοκληρωμένο και άψογο look.

Στόχος μας, είναι πάντα να νιώθει ο κάθε άνδρας που μας επισκέπτεται αυτό που είναι: Μοναδικός και ιδιαίτερος, γράφοντας τη δική του ιστορία σε αύτη την όμορφη και προκλητική διαδρομή.

Και όλα ξεκινούν με ένα «Once Upon A Man»…

Ζαχαρία Παπαντωνίου 19, Αθήνα

Los Barberos

Η Cargo Express LTD ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1994 με βάση την μακρόχρονη εμπειρία των ιδιοκτητών της στον χώρο της Διεθνούς Μεταφοράς και τελωνειακών διαδικασιών που χρονολογείται από το 1976.

Αυτή η εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο στο χώρο της Διεθνούς Μεταφοράς όσο και στον χώρο των Logistics. Με την βοήθεια των συνεργατών μας καλύπτουμε τον Ευρωπαϊκό και όχι μόνο χώρο σε οδικές, θαλάσσιες, και αεροπορικές μεταφορές με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Με ένα άρτιο δίκτυο ανταποκριτών υψηλών δυνατοτήτων, έχουμε την ικανότητα να καλύψουμε και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες στον τομέα της μεταφοράς και των Logistics συμβάλλοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο στην εξυπηρέτηση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Web site: https://cargoexpress.gr/

Η Fabrique Aprons είναι μια κορυφαία εταιρία που σχεδιάζει και υλοποιεί επαγγελματικές ποδιες .Η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία , τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά αλλά και η μεγάλη γκάμα κλασικών και εκκεντρικών σχεδίων επηρεασμένα από τα κορυφαία deck bars και barbershop του κόσμου , καθιστούν την Fabrique Aprons το απόλυτο «εργαλείο» για τον επαγγελματία και όχι μόνο ….!!!

H μαγευτική ατμόσφαιρα του μπαρμπέρικου, όπου το κούρεμα και το ξύρισμα είναι ένα μόνο μέρος του τελετουργικού, ενώ συνολικά η εμπειρία είναι μια διαδικασία, απόλαυσης και ανανέωσης. Το κουρείο δεν είναι ένας απλός χώρος καλλωπισμού, αλλά εντευκτήριο, χώρος χαλάρωσης και επικοινωνίας. Εκεί οι άνδρες φτιάχνουν τις δικές τους εκλεκτικές κοινότητες για να ζήσουν τις μικρές τους απολ
αύσεις.

Κουντουριώτου 165
Πειραιάς

19Nov

Solo Gelato

Το Solo Gelato δεν είναι απλώς ένα καθιερωμένο brand στην ελληνική αγορά του παγωτού, αλλά το καλύτερο παγωτό στην Ευρώπη, βραβευμένο με την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παγωτού που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο το 2012. Είναι φρέσκο ιταλικό παγωτό με ελάχιστα λιπαρά (μόλις 5%), το οποίο παρασκευάζουμε οι ίδιοι με αγνά υλικά πρώτης ποιότητας, και συγκεκριμένα φρέσκο γάλα και φρούτα.

Software Competitiveness International S.A. (Soft Com International), is a rapidly growing, innovative SoftwareHouse, located in Athens.

Through our team, of highly motivated Software Engineers with a strong technical background and long experience in complex international projects, we provide to our customers, both locally and internationally, technical excellence and valuable services. We provide the high processes maturity, the professional diligence, experience and skills of the large Multinational Companies, combined with the flexibility and the personal commitment of the Start Ups, the Middle European working conditions and mentality and a beneficial “price to performance” value.

Having a broad technologies portfolio, including protocols and networks, SW development methodologies, languages and tools, and leading edge technologies, we serve a variety of market sectors and aim to establish an very effective and long-term cooperation with our clients, based on trust, transparency and successes.

Locations:

• Kolyvaki 33, Siteia, Lassithi-Crete 72300
  • Agiou Konstantinou 40 (AITHRION), Marousi – Athens, 15124
  • Kolpingring 18, Oberhaching, Munich – Germany 82041

Software Competitiveness International GmbH

• Robert Bosch Strasse 7, 64293 Darmstadt, Germany / Handelsregister: AG Darmstadt (Hessen)