Bartender Category: Embassies

Σβούρα είναι και γυρίζει, και ποτέ δεν μένει ίδια.
Τα cocktails και τα tapas, οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί και τα sandwiches, η διακόσμηση, τα έπιπλα, και τα events μας φυσικά.
Όλα αλλάζουν συνεχώς γιατί είμαστε γεμάτοι ιδέες,
και ενθουσιαζόμαστε να τις υλοποιούμε, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια των φίλων μας!
Όλα χειροποίητα και κάθε τι στο μενού μας, από φρέσκα υλικά. Αυτό μας εμπνέει – και δεν είναι μυστικό!

Το Fine Mess Smokehouse αγαπά το low and slow barbecue. Το οδοιπορικό είκοσι-ενός χιλιάδων χιλιομέτρων σε τριάντα-εννιά Πολιτείες της Αμερικής έδωσε την έμπνευση στην Παυλίνα Θανοπούλου και στους Διονύση και Κωστή Μπαστιά να σχεδιάσουν μια πρωτότυπη, μοναδική γαστρονομική πρόταση, έχοντας στην καρδιά της την φιλοσοφία του αυθεντικού barbecue. Στα custom-made καπνιστήρια του καπνίζονται σε ξύλο οξιάς εξαιρετικά κρέατα αλλά και τυριά, ψάρια & θαλασσινά. H chef Έλενα Καπέρδα συνδυάζει δημιουργικά το barbecue με την σύγχρονη γαστρονομία. Signature πιάτο το black angus brisket, καπνισμένο πάνω από 10 ώρες, με πουρέ τοπιναμπούρ και μοσχαρίσιο gravy. Το μενού των ιδιαίτερων, συναρπαστικών γεύσεων εντυπωσιάζει, παραμένοντας ταυτόχρονα casual και φιλικό, όπως επιτάσσει άλλωστε και η barbecue κουλτούρα του Fine Mess. Στον αριθμό 73 της οδού Σκουφά, ο φιλόξενος, chic χώρος με την σύγχρονη αισθητική, σας προσκαλεί από νωρίς με Lunch και Dinner menus, ενώ η μπάρα του Fine Mess ειδικεύεται στο bourbon και στα old-fashioned cocktails, και προτείνει ασυνήθιστες επιλογές κρασιών από τον παγκόσμιο αμπελώνα.

www.finemess.gr

Το 42 Barstronomy Athens είναι ένα all-day bar στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Συντάγματος. Λειτουργεί από τις 09:00 το πρωί για καφέ και πρωινό, σερβίρει φαγητό μέχρι αργά το βράδυ και ειδικεύεται στα κοκτέιλ με λίστες που ανανεώνονται συχνώς, ενώ διαθέτει και μεγάλη λίστα αποσταγμάτων.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 3005 2153

10Mar

Buena Vista

Λίγα λόγια για το μαγαζί .

Πρόκειται για έναν χώρο minimal με μικρές vintage πινελιές δημιουργώντας σε κάθε επισκέπτη την αίσθηση ενός ζεστού και φιλόξενου χώρου από την πρώτη ματιά

Σε αυτό συντελεί και η συμμετοχή του head bartender – owner του μαγαζιού με τις γνώσεις του και με την βοήθεια της άκρως ενημερωμένης και εμπλουτισμένης κάβας του .

Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας ΤΚ 32007

Το Angus Hudson Butler’s Lounge βρίσκεται στο υπόγειο του 42 Barstronomy και λειτουργεί κάθε μέρα από τις 16:00 έως τις 00:00. Προσφέρει αποκλειστικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες μπάτλερ, ενώ διαθέτει στην κάβα του πληθώρα αποσταγμάτων και κρασιών. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 15 άτομα και είναι διαθέσιμος και για ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 3005 2153

Το AlterEgo είναι εν ζωή απο το 2000.

Κινείται στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης και αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο της εστίασης της Αλεξανδρούπολης..
Το 2007 η εταιρική σύνθεση άλλαξε κατά τα 2/3 και παραμένει σταθερή έκτοτε.

To 2009 κατόπιν αισθητικών αλλαγών γεννήθηκε το Alter Ego Le Cafe (με λίγο χαριτωμένη νεομπαρόκ διακόσμηση) .
To 2013 κατόπιν αισθητικών παρεμβάσεων και πάλι, ξεπήδησε το AlterEgo LeCafe Atomique (καθώς η διακόσμηση είχε θέμα τις επιστήμες, με ρετρό steampunk διάθεση).

Το 2015 η αισθητική μας μετατράπηκε σε πιο ανθρωποκεντρική , με περισσότερα χρώματα και casual ύφος αλλά πάντα με vintage στοιχεία.

Το 2017 η επιχείρηση μετακόμισε 50 μέτρα δυτικότερα και ενώθηκε με το αδερφάκι του AlterEgo Bistrot και έκτοτε πορεύονται ταυτόχρονα όντας μια επιχείρηση με δύο διαφορετικά στυλ.

Η αγάπη μας για το ουίσκι( αλλά και για όλα τα είδη που εμπορευόμαστε) αντικατοπτρίζετε όχι μόνο στις 25 πάνω κάτω ετικέτες (whisky) που διαθέτουμε στη πελατεία μας αλλά και στο πάθος μας για νέες γνωριμίες γύρω από το χώρο του.

Το 2020 είναι σημαδιακή χρονιά καθώς συμπληρώνουμε αισίως τα 20 χρόνια λειτουργίας με στόχο την αιωνιότητα..

#20xroniaAlter
Οι συνοδοιπόροι
Δημήτρης-Πασχάλης-Χριστίνα

05Feb

Manor House

Η ονομασία του Manor House εμπνεύστηκε απο την παλαιότητα του σπιτιού καθώς είναι μια απο τις πιο παλιές μονοκατοικίες του Περιστεριού (1929). Manor House ήταν οι έπαυλης στο Λονδίνο που γίνονταν τα πάρτι των πλουσίων..
Η αναπαλαιωμένη πλέον ‘έπαυλη’ φιλοξενεί καθημερινά κόσμο από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βραδυ. ‘Serving you specialty’ το λέει και το εννοεί.
Διάλεξε έναν specialty καφέ να απολαύσεις το πρωί που έχει καβουρδιστεί στο μαγαζί ή μια premium ετικέτα ποτού από την μεγάλη Καβα που θα συναντήσεις πίσω από τη μπάρα. Ρώτα το bartender να μάθεις για τις συλλεκτικές φιάλες που θα βρεις στα ράφια του και πια από αυτά μπορείς να πιεις.

03Feb

Green Rose

2011 …. 9 χρόνια λειτουργίας

Η πρώτη σύγχρονη μπυραρία-εστιατόριο στο κέντρο του Περιστερίου με ιρλανδέζικο ύφος, βρετανικές πινελιές και γερμανικά στοιχεία. Ειδικεύομαστε στον τομέα του ζύθου με 17 βαρέλια και πάνω από 70+ ετικέτες εγχώριες και μη.
Προτεινόμενα πιάτα και ποικιλίες από τον σεφ.
Το επιβλητικό μπαρ αποδίδει μια μεγάλη γκάμα από ουίσκι σερβιρισμένα πάντα με αναλατους ξηρούς, αποξηραμένα φρούτα και σοκολάτα συνοδευόμενα από
Blues, funky, soul κ classic rock μουσικές…

Αιμιλίου Βεάκη 72 Περιστέρι

Το The Art of Bragi άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 2009 στην Πειραϊκή στον Πειραιά. Έχοντας εμπνευστεί το όνομα από τον Bragi, θεό Σκανδιναβικής μυθολογίας της ποίησης, και του γλεντιού. Η θέα της θάλασσας , όλοι οι ζωγραφισμένοι στο χέρι τοιχοι του και οι παντού χειροποίητες διακοσμητικές πινελιές που συνοδεύουν τη δρύινη μπάρα του, σε βάζουν αμέσως στο κλίμα.

Στο Bragi θα βρεις μεγάλη συλλογή απ όλα τα αποστάγματα αλλά ιδιαίτερη έμφαση και αγάπη στο whisk(e)y ,καθώς και κατάλογο με κοκτέιλ που έχει την δίκη του μυθολογική ιστορία . Όλα αυτά μαζί με χαμόγελα και ευχάριστη διάθεση αποτελούν τον κόσμο του The Art Of Bragi !

Ακτή Θεμιστοκλεους 154 ,Πειραιάς

22Jan

TriBeCa

Το TriBeCa κλείνοντας τα 22 χρόνια λειτουργίας θα ήθελε να το γιορτάσει συμμετέχοντας στον οργανισμό Greek Whisky Association. Εναν οργανισμό που δημιουργήθηκε από την αγάπη ορισμένων ανθρώπων για το φοβερό αυτό απόσταγμα.

Το TriBeCa βρίσκεται στην παραλία της Θεσσαλονίκης με μοναδική θέα στο Θερμαϊκό κόλπο. Η spirit list του με τις εκατό και πλέον ετικέτες whisk(e)y όπως και μια μεγάλη γκάμα άλλων αποσταγμάτων μπορεί να καλύψει τον απαιτητικό πελάτη του Greek Whisky Association.