Blog Posts

Thessaloniki @ destilado🎄🥃🔝😎

🎄A Fine Christmas Malt 2018 (TWE) 17 Years Old 58.7% abv
🎄Big Peat Christmas 2019 53.7 % abv
🎄Talisker 15 Years Old (Special Release 2019) 57.3% abv
🎄A Dream of Scotland Secret Islay Sherry Cask #19003
🎄Lagavulin 21 Year Old 1991 (Limited Edition 2012) 52% abv

and after party 🎉🎄🥃 in The Bar LAB SKG

Athens… @ OAK Cava

🥃 A Fine Christmas Malt 2018 (TWE) 17 Years Old 58.7% abv
🥃 Big Peat Christmas Edition 2019 53.7 % abv
🥃 15 Years Old (Special Release 2019) 57.3% abv
🥃 A Dream of Scotland The Ugly One Sherry Cask #24737 57.4% abv
🥃 Lagavulin 21 Year Old 1991 (Limited Edition 2012) 52% abv

Bonus whiskies :

🥃 Caol Ila 2018 15 Years Old 59.1% abv
🥃 Wolfburn “From the Stills, Happy Christmas” 46% abv

READ MORE

Το Greek Whisky Association πήγε στην Βέροια στο McOza Cafe-Bar με 5 διαλεκτές εμφιαλώσεις ικανές να ικανοποιήσουν γευστικά τους φίλους του αγαπημένου μας αποστάγματος.
Νότες μπαχαρικων.,τύρφη, αρώματα βανίλιας μας ταξιδέψαν σε περιοχές της Σκωτίας.
Μία μικρή περιγραφή της ιστορίας του ουίσκι…

τι είναι ουίσκι…

τους τρόπους παραγωγής του…

τις κατηγορίες του και πολλά άλλα !!!.

ID Εκδήλωσης
Διοργάνωση: Greek Whisky Association

Πόλη: Βέροια

Ημερομηνία: 02.12.2019

Ώρα προσέλευσης: 19:30

Ώρα έναρξης: 20:00

Μέρος: McOza Cafe-Bar

Θέμα: To Greek Whisky Association πάει Βέροια

Θέσεις: 26

Συντονισμός: GWA Team

Line up:

Highland Park Valkyrie 45,9%

Springbank 10 Years 46%

Caol ila Distillers edition 43%

Glenfarclas 105 60%

Smokehead High Voltage 58%

READ MORE

Το World Class Fine Drinking, επιστρέφει για 3η χρονιά, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην Αποθήκη Γ’, την Πέμπτη 12, Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, από τις 20:00. Συνεχίζοντας την επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών, τo World Class Fine Drinking, συνεπές στην ανάδειξη της κουλτούρας του καλού ποτού, παρουσιάζει στο κοινό της Θεσσαλονίκης το World Class Fine Drinking Cocktail Festival: Classics with a Twist, με σύγχρονες εκδοχές κλασικών κοκτέιλ, σε μια τριήμερη γιορτή εκλεκτών αποσταγμάτων, με Live line ups, DJ sets και εκλεκτό street food.

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση στον χώρο του ποτού, όπου κλασικές προτάσεις σερβιρισμάτων επανέρχονται στο προσκήνιο, με μια φρέσκια ματιά,  το World Class Fine Drinking, Cocktail Festival, αναδεικνύει σύγχρονες εκδοχές εμβληματικών κλασικών κοκτέιλ.

Για τρεις ημέρες, η Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, φιλοξενεί 27 bar της πόλης, όπου ταλαντούχοι bartenders προσεγγίζουν κλασικές συνταγές κοκτέιλ, με μια σύγχρονη πινελιά.

Για τρεις ημέρες, στο World Class Fine Drinking Cocktail Festival οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δημιουργικές παραλλαγές στα παρακάτω κλασικά κοκτέιλ :

Cardhu 12yrs Single Malt Whisky Old Fashioned, Cardhu 12yrs Single Malt Whisky Manhattan, Don Julio Tequila Margarita, Don Julio Tequila Paloma, Roe & Co Whiskey Sour, Zacapa Solera 23 Rum Daiquiri, Zacapa Solera 23 Rum Old Fashioned, Tanqueray No. TEN Gin Negroni, Tanqueray No. TEN Gin Martini, CÎROC Vodka Cosmopolitan και Ketel One Vodka Moscow Mule.

Την  πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου τα: SpeakEasy Floor, The Bar L.A.B, Dio Con Dio, Three Pieces, Chilai, U-Bar, Salto, On the Road και The Hub House υποδέχονται το κοινό της Θεσσαλονίκης, με τις δικές τους προτάσεις σε μια σειρά διαχρονικών σερβιρισμάτων.

Την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, τη σκυτάλη παίρνουν τα: Calderon, Navona, Noell, Charlie, The Rockfellas, Ciel, Cottage, MOI και Blanc Gastrobar.

Ενώ τα bar The Blue Cup, Tribeca, Ensayar, Γορίλας, Αίγλη Γενί Χαμάμ, Cin- Cin, Apallou, Mistral Seaside, Paraty & Loft κλείνουν το φεστιβάλ, το Σάββατο στις 14 Δεκεμβρίου,

Για πρώτη χρονιά, εκτός από 9 pop-up bar ημερησίως, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μαζί με τα κοκτέιλ serves να απολαμβάνουν διαφορετικές προτάσεις urban street food από το Mahalo Food Truck και το Paola Mobile Pizzeria.

Οι My Excuse εμφανίζονται στη σκηνή του World Class Fine Drinking Cocktail Festival την Πέμπτη 12 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, σε ένα καταπληκτικό live act, για να δώσουν ρυθμό και ένταση όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, ενώ την Παρασκευή 13 έρχονται στη σκηνή του Fine Drinking Cocktail Festival οι Souled Out σε ένα Live που δε θέλεις να χάσεις!

Η γιορτή δεν τελειώνει εδώ. Μετά το τριήμερο World Class Fine Drinking Cocktail Festival, συνεχίζεται στα 27 συμμετέχοντα bar της Θεσσαλονίκης έως και τις 22 Δεκεμβρίου με ειδικά σχεδιασμένα Fine Drinking μενού!

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Προμηθευτείτε το βραχιολάκι Cocktail Festival, μόνο με 10€ στην είσοδο της Αποθήκης Γ’ στο Λιμάνι και εξασφαλίστε την είσοδό σας και 2 κοκτέιλ serves. 

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το World Class Fine Drinking Cocktail Festival Θεσσαλονίκης, επισκεφτείτε την σελίδα του World Class στο Facebook @WORLDCLASSGREECE

#FineDrinkingSKG #CocktailFestival #WorldClassGreece #DrinkResponsibly

READ MORE

Το Greek Whisky Association γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και σας καλεί σε δύο εορταστικές εκδηλώσεις για να γιορτάσουμε παρέα τον πρώτο χρόνο από την ίδρυση του συλλόγου μας.
Σε δύο εκδηλώσεις, μία για Θεσσαλονίκη και μια για Αθήνα, θα ανοίξουμε ιδιαίτερες εμφιαλώσεις και θα υψώσουμε τα ποτήρια μας στην υγεία του πρώτου επίσημου συλλόγου φίλων ουίσκι στην Ελλάδα.
Μέσα σε αυτό το χρόνο, το Greek Whisky Association εκτός από 3 ανεξάρτητες εμφιαλώσεις, κατάφερε να ενώσει μέσα από τις δράσεις του, τους φίλους του Βασιλιά των αποσταγμάτων σε όλη την Ελλάδα.
• Τρίτη 26.11.2019 Casablanca Social Club, Θεσσαλονίκη.
• Τετάρτη 27.11.2019 Bonco Cafe (official), Αθήνα.
Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις υπάγονται στις εκδηλώσεις του Greek Whisky Association, οπότε τα μέλη μπορούν , εφόσον το επιθυμούν ,να κάνουν χρήση του ή των ‘’free pass’’ όπως έχει αναφερθεί στα προνόμια των μελών κατά την εγγραφή τους στο G.W.A, καθώς και των εκπτώσεων που δικαιούνται ανάλογα με το είδος της συνδρομής σας.

ID Εκδηλώσεων:
Διοργάνωση: Greek Whisky Association
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία: 26/11/2019
Ωρα προσέλευσης: 19:00
Ωρα έναρξης: 19:30
Μέρος: CASABLANCA (Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 18, Θεσσαλονίκη)
Θέμα: GWA BIRTHDAY
Θέσεις: 26
Συντονισμός: GWA Team
Line up:
• GLENGLASSAUGH OCTAVES BATCH 2. 44%
• GLEN SCOTIA 11 TCWA 53,6%
• SMWS 66.106 61,2%
• TALISKER 25. 45,8%
• GLEN MORAY 2009 Distillery Selection port cask finish. 55,1%

Πόλη: Αθήνα
Ημερομηνία: 27/11/2019
Ωρα προσέλευσης: 20:00
Ωρα έναρξης: 20:30
Μέρος: Bonco (Μεγ. Αλεξάνδρου 73, Περιστέρι)
Θέμα: GWA BIRTHDAY
Θέσεις: 26
Συντονισμός: GWA Team
Line up:
• LAGAVULIN 10 43.0 %
• LIQUID TREASURES GLEN MORAY 2008 59.2 %
• GLEN SCOTIA 11 TCWA 53,6%
• TALISKER 30 45.8%
• SMWS 53.285 FEIS ILE 2019 CAOL ILA 60.2%

READ MORE

ΙD Εκδήλωσης
Διοργάνωση: Greek Whisky Association

Πόλη: Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία:21/10/2019

Ωρα προσέλευσης: 19:00

Ωρα έναρξης: 19:30

Μέρος: CAVA ΑΜΠΑΤΖΗΣ

Θέμα: INSIDE THE CASK

Θέσεις: 26

Συντονισμός: Νίκος Χατζηανδρέας

Line up:

• BALVENIE 12 First Fill Bourbon 47,8%

• DEANSTON 10 WINE CASK 46,3%

• LAPHROAIG QUARTER CASK 48%

• ARRAN SHERRY CASK 55,8%

• GLEN MORAY 2008 10 PX OCTAVA 57,1%


———————————————————————————–

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Cava Abatzis για την φιλοξενία 🥃✌️

READ MORE

Ολοκληρώθηκε το Athens Bar Show, που φέτος έκλεισε τα δέκα του χρόνια. Για δύο ημέρες, Έλληνες και ξένοι εκπρόσωποι του χώρου, παρευρέθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και επισκέφθηκαν τα pop-up spaces της Diageo, WORLDCLASS BAR OF CHOICES εμπνευσμένο από τον World Class νικητή, Nίκο Σουρμπάτη και το JOHNNIE WALKER DISCOVERY BAR.
Νίκος Σουρμπάτης, World Class Winner 2019
Τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του World Class Bar of Choices επιμελήθηκε ο Έλληνας World Class Winner 2019, Νίκος Σουρμπάτης ο οποίος και ανέδειξε μέσα από τις πρωτοποριακές προτάσεις σερβιρισμάτων του, διεθνείς τάσεις στον χώρο του ποτού.

Το καινοτόμο pop-up World Class Bar of Choices, έφερε στο προσκήνιο το παγκόσμιο trend της εξατομικευμένης εμπειρίας. Κάθε επισκέπτης πριν την είσοδό του, καλούνταν να απαντήσει σε ένα mini quiz, το οποίο ανάλογα με τις απαντήσεις του, τον κατέτασσε και σε μια διαφορετική κατηγορία “Drinker”: Mindful, Socializer, Explorer και Celebrator. Ακολουθώντας την δική του κατηγορία, ο κάθε επισκέπτης κατευθυνόταν και στο αντίστοιχο bar, στο οποίο και απολάμβανε και την πιο ταιριαστή πρόταση σερβιρίσματος, επιμελημένη από τον Νίκο Σουρμπάτη.

Στο pop-up για τους Mindful Drinkers, οι World Class Winners 2017 και 2018, Πάνος Κανατσούλης και Αχιλλέας Πλακίδας, προσέφεραν ένα Bloody Mary με βάση την Ketel One Vodka, δημιουργημένο από leftovers. Oι Socializers απήλαυσαν serves όπως η Beetroot Paloma, με βάση την Don Julio Tequila και cordial από παντζάρι, καρότο και σέλερι, και το Sweethearts με Tanqueray No.TEN gin και cordial από κίτρο, περγαμόντο και χαμομήλι κομπούχα. Οι Explorers είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν serves, με βάση τα Roe & Co Irish Whiskey όπως το Ntopios, με apple βερμούτ και Angostura Bitters και το Missing Link με βάση το νεοφερμένο Iταλικό τζιν από σταφύλι, το Villa Ascenti, φινόκιο, πράσινο μήλο και Belsazar λευκό βερμούτ.

Για τους celebrators, ο Νίκος Σουρμπάτης παρουσίασε και στο ελληνικό κοινό το highball serve που δημιούργησε για τον παγκόσμιο τελικό του World Class στην Γλασκόβη. Με βάση το Johnnie Walker Gold Label Reserve, αντλώντας έμπνευση από τον ροκ σταρ Freddy Mercury, ο Νίκος προσέφερε το “Break Free cocktail”, με νερό ντομάτας, φρούτο του πάθους περγαμόντο, γκρέιπφρουτ και λυκίσκο, το οποίο είχε ανθρακώσει και συσκευάσει σε αλουμινένιο κουτάκι.
Στον προαύλιο χώρο του World Class Bar of Choices, παρουσία είχε το εντυπωσιακό Johnnie Walker Discovery Bar το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, τη νέα προσέγγιση των Highballs, με τρεις μοναδικές γευστικές προτάσεις εμπνευσμένες από εμβληματικούς προορισμούς του κόσμου, Νέα Υόρκη, Κέιπ Τάουν και Ρίο Ντε Τζανέιρο.


Ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια, με εισηγητές κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κοινού. Την πρώτη ημέρα, 5 Νοεμβρίου ο Έλληνας World Class Winner 2019, Νίκος Σουρμπάτης και o Alan Mulvihill, European Brand Ambassador του ιρλανδέζικου whiskey Roe&Co, ταξίδεψαν το κοινό μέσα από μια διαδικασία αναδημιουργίας και δημιουργικότητας.

Οι Diageo Reserve Brand Ambassadors, Ηρώ Καλομοίρη και Γιώτης Ανγγελίδης, μίλησαν για παγκόσμιες τάσεις της bartending σκηνής και πώς αυτές μπορούν να ενταχθούν στα ελληνικά δεδομένα.

Πλήθος επισκεπτών παρακολούθησε την ομιλία “Great Women in the Bar Industry and their success stories”, με συντονίστρια την Άντζελα Μαριδάκη Senior C&E Manager, Luxury and Scotch Diageo, στο οποίο συμμετείχε και η Πηνελόπη Κούρκαφα, Director Diageo Mediterranean Cluster, η οποία δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια, οι εταιρίες του κλάδου μας αλλά και άλλων χώρων, έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε να εκπροσωπούνται επάξια στο δυναμικό τους οι γυναίκες και να υπάρχει ισορροπία. Σίγουρα όμως υπάρχει μεγάλο περιθώριο για βελτίωση. Υπάρχουν πάντοτε προκαταλήψεις, τις οποίες προσωπικά προτίμησα να μην δω ως εμπόδιο αλλά ως μια μεγάλη, συνεχόμενη πρόκληση που μου έδινε κίνητρο να προχωρήσω». Επιδραστικές προσωπικότητες στον κλάδο των ποτών μίλησαν για το ξεκίνημά τους, τα επιτεύγματά τους, τα εμπόδια που συνάντησαν και πως τελικά κατάφεραν να βγουν έξω από τη «ζώνη άνεσης» και να έχουν μια σημαντική πορεία στο χώρο, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ο ετήσιος θεσμός του Athens Bar Show, συγκαταλέγεται πλέον στους καλύτερους ανά την Ευρώπη και συγκεντρώνει καταξιωμένους Έλληνες bartender, premium spirits και τους διασημότερους cocktail experts της παγκόσμιας bar σκηνής.

READ MORE

ID Εκδήλωσης:
Διοργάνωση : Greek Whisky Association & Tiki Bar Athens
Πόλη : Αθήνα
Ημερομηνία: 16/10/2019
Ωρα προσέλευσης: 20:00
Ωρα Έναρξης: 20:30
Μέρος: Tiki Bar Athens
Θέμα: Ένα ταξίδι στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου
Θέσεις: 27

Συντονισμός: Giannis Petros Petris & βασίλης ρούσσος

Δοκιμάσαμε

✔️Fujigane
Pure malt whisky, alc. 43%
✔️White Oak
Single malt whisky AKASHI aged 3yo Sake Cask, alc. 50%
✔️Yamazaki 12
Single malt whisky aged 12yo, alc. 43%
✔️ Nikka Miyagikyo
Single malt whisky, alc. 45%

Και φάγαμε:

✔️SALAD: Wakame seaweed salad with cucumber and miso dressing
✔️APPETIZER: Mini chicken tonkatsu with japanese curry kewpie mayo and cabbage Salmon tataki ponzu & sriracha mayo
✔️MAIN COURSE: Chicken yakitori with steamed rice furikate
✔️DESERT: Creme brule with yuzu

—————————————————————-

Ευχαριστούμε, το Tiki Bar Athens για τη φιλοξενία και το Giannis Petros Petris με το βασίλης ρούσσος που πραγματικά υπερέβαλαν εαυτό για να δημιουργήσουν μια νύχτα που θα μας μείνει αξέχαστη!!
Επίσης να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε το Gold Pig για τις μοναδικές γεύσεις ετοίμασε για εμάς!

και μην ξεχνάτε…. Τα καλύτερα έρχονται!!

READ MORE

Το Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Glenury Royal έρχεται να προστεθεί στη συλλογή Ghost and Rare του Johnnie Walker Blue Label φέρνοντας στο φως νέα αποστακτήρια «φαντάσματα»

Ο Οίκος Johnnie Walker ανακοινώνει ένα νέο περιορισμένης έκδοσης ουίσκι, το Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Glenury Royal. Πρόκειται για την τρίτη προσθήκη της σειράς Ghost and Rare, που περιλαμβάνει εξαιρετικά σπάνια ουίσκι από αποστακτήρια «φαντάσματα» που έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους εδώ και αρκετά χρόνια. Η δημιουργία αυτή αποτελεί μια «απάντηση» στο πάθος που έχει ο Master Blender του Johnnie Walker, Jim Beverage με το να εξερευνά τις γευστικές νότες σπάνιων ουίσκι από τα αποθέματα του Johnnie Walker.

«Αυτό που θέλαμε να κάνουμε εδώ και πολύ καιρό, ήταν να φέρουμε στην επιφάνεια ακόμα έναν κρυμμένο θησαυρό στον κόσμο του ουίσκι. Αυτή η πολυτελής νέα έκδοση, μας προσέφερε μια νέα ευκαιρία, να εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο στα πολυάριθμα και φρουτώδη γευστικά στρώματα που βρίσκονται σε κάθε σταγόνα του Johnnie Walker Blue Label», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Jim Beverage για το Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Glenury Royal.

Στην καρδιά αυτού του εκλεπτυσμένου blend βρίσκεται το single malt Glenury Royal από τα Highlands της Σκοτίας, προερχόμενο από το ομώνυμο αποστακτήριο που ανέστειλε τη λειτουργία του το 1985. Ένα αποστακτήριο με πλούσια ιστορία στην παραγωγή εξαίρετων ουίσκι, ιδιαίτερα γνωστά για τον φρουτώδη χαρακτήρα τους.

Με έτος ίδρυσης το 1825 από τον καπετάνιο Robert Barclay -μέλος του Σκοτσέζικου Κοινοβουλίου και ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε 1.000 μίλια σε 1.000 ώρες- το αποστακτήριο λίγο καιρό μετά το άνοιγμά του καταστράφηκε ολοσχερώς από μια μεγάλη πυρκαγιά. Όμως, σαν φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του ανοικοδομήθηκε και συνέχισε να ευδοκιμεί και πάλι. Υπό την αποφασιστική διεύθυνση του Robert Barclay, το Glenury Royal κατάφερε να είναι ένα από τα τρία συνολικά αποστακτήρια στη Σκοτία, τα οποία έχουν λάβει την τιμητική διάκριση του βασιλικού τίτλου. Σήμερα, το πνεύμα του καπετάνιου Barclay, συνεχίζει να «ζει» μέσα από τα ελάχιστα αποθέματα του σπάνιου αυτού αποστάγματος.

Ο Jim Beveridge συμπλήρωσε επίσης: «Η ομάδα μου κι εγώ είχαμε από καιρό στραμμένη την προσοχή μας σε αυτό το εξαιρετικά σπάνιο ουίσκι. Παρακολουθούσαμε προσεκτικά τα βαρέλια ωρίμανσής του, περιμένοντας την κατάλληλη χρονική στιγμή για να ανακαλύψουμε περαιτέρω το χαρακτήρα του».

Για τη δημιουργία αυτού του premium blend, η εξειδικευμένη ομάδα των blenders του Johnnie Walker με επικεφαλής τον Jim Beveridge, επέλεξε οκτώ συνολικά σπάνια ουίσκι. Εκτός από το Glenury Royal, περιλαμβάνονται δύο ακόμα ουίσκι από αποστακτήρια «φαντάσματα» που έχουν αναστείλει πλέον τη λειτουργία τους, το Cambus και το Pittyvaich. Στο γευστικό τους προφίλ απαντώνται έντονες νότες καραμέλας βουτύρου, που έρχονται σε απόλυτη αρμονία με την πλούσια φρουτώδη γεύση από γλυκά μήλα και βερίκοκα του Glenury Royal.

Πέντε ακόμα σπάνια ουίσκι, όπως το Glen Elgin, το Inchgower, το Glenlossie, το Cameronbridge και το Glenkinchie, συμπληρώνουν τη συλλογή των εκλεκτών malts που περιλαμβάνονται στο Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Glenury Royal.

Οι γλυκές νότες βανίλιας, μελιού και αποξηραμένων φρούτων, σε συνδυασμό με τις νότες μαύρης σοκολάτας και ξηρών καρπών, δημιουργούν ένα πολυδιάστατο γευστικό ταξίδι, ενώ παράλληλα προσδίδουν σε αυτό το αναντικατάστατο ουίσκι «φάντασμα», ένα ιδιαίτερα γεμάτο και συμπαγές χαρακτήρα, που όμοιό του δεν έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα ο Οίκος Johnnie Walker.

To Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Glenury Royal, είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 310 ευρώ (700 ml με 43,8 % αλκοόλ κατ’ όγκο).

READ MORE

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ AMBER

Το The Tasters Club έχει μπει πια στον 5ο χρόνο της ζωής του. Πλησιάζει τα 900 μέλη, έχει διοργανώσει 33 Tasting Days και 3 My Miele Moments (γευσιγνωσίες, ως επί το πλείστον whisky, καθώς και ρούμι, gin, κρασί, μπίρα), 2 ενότητες workshops με 12 επί μέρους σεμινάρια, 1 Masterclass με τον Master of Malt John Lamond4 θεματικές εκδηλώσεις στο The Ranch, 3 Whisky Tasting Weekends στο Costa Navarino και ιδιωτικές γευσιγνωσίες. 

Αυτή τη σημαντική χρονιά, εκτός από τις καθιερωμένες μας μηνιαίες γευσιγνωσίες και τα extra events που προετοιμάζουμε, θα μπορούμε να συναντιόμαστε και σε σταθερή βάση. Το The Tasters Club “καταλαμβάνει” τις Παρασκευές στο AMBER και αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει ένα ιδιότυπο Take Over, μετατρέποντας την ημέρα σε Whisky Day.

Ο Γιάννης Μηλιώνης θα επιμελείται τη whisky list και θα είναι ο οικοδεσπότης της ημέρας. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια δυναμική λίστα, που θα αλλάζει και θα ανανεώνεται συνεχώς. Η φιλοσοφία του The Tasters Club είναι γνωστή, έτσι όπως την έχετε γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια. It’s not about drinking. It’s about tasting. Και όσον αφορά το αγαπημένο μας “νερό της ζωής”, ένα μεγάλο ταξίδι αναζήτησης και απόλαυσης στον πανέμορφο κόσμο του whisky, με συνοδοιπόρους όλες και όλους εσάς.

Φέτος λοιπόν, αυτό το ταξίδι θα έχει έναν ακόμα προορισμό, το AMBER στην καρδιά της Αθήνας. Στην οδό Κολοκοτρώνη σε ένα καινούργιο, υπέροχα διαμορφωμένο και με υψηλή αισθητική χώρο, οι Whisky Fridays θα αποτελέσουν ένα αναλλοίωτο μυστικό, όπως μόνο ένα Κεχριμπάρι μπορεί να διατηρήσει. Εκτός από τη μοναδική ατμόσφαιρα, τις πολύ ενδιαφέρουσες εμφιαλώσεις και την καλή παρέα, θα έχετε τη δυνατότητα, αν το επιθυμείτε, να δειπνήσετε, επιλέγοντας από το νέο μενού του AMBER ή συνδιάζοντας συγκεκριμένα πιάτα με κάποιο whisky.

Από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 

& κάθε Παρασκευή, από τις 7 μμ

Το Κεχριμπάρι επουλώνει, προστατεύει και δίνει ζωή. Θεωρείται αναζωογονητικός λίθος. Απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και ενισχύει την αισιοδοξία. Έλκει την αγάπη, τον έρωτα και τους καλούς φίλους. Φέρνει καλή τύχη και ζωτικότητα στον κάτοχό του. Με αυτή τη διάθεση οι Whisky Fridays και το The Tasters Club, σας περιμένουν κάθε Παρασκευή στο AMBER Athens, είτε πρόκειτε για τη βραδινή σας έξοδο, ένα business dinner ή για ένα after office drink. Sláinte!

AMBER

Κολοκοτρώνη 38-40 & Λεοχάρους, Αθήνα

ΥΓ: Αν θέλετε να κλείσετε τραπέζι το τηλ. για Reserve είναι: 6974933888 (Βασιλική)


READ MORE