Post Details

Την Τετάρτη 20.02.2019 θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία, με τίτλο: Traditions of the past: Wine cask matured Whiskies,

αποκλειστικά για τα μέλη του Greek Whisky Association,

στο Κελάρι της Cava Αμπατζής, Αριστοτέλους 12, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη. Εκείνη την ημέρα θα δούμε σε τι βαθμό επηρεάζει γευστικά ένα βαρέλι κρασιού το αγαπημένο μας απόσταγμα.

Επιλέξαμε λοιπόν 5 ετικέτες η κάθε μια με τα δικά τις μοναδικά γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά που σαν κοινό παρονομαστή έχουν το τελείωμα σε βαρέλια κρασιού. Συντόνιστες της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Μότσος παρέα με τον Αλέξανδρο Σουρμπάτη που θα μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις τους για το αγαπημένο μας απόσταγμα Τα ουίσκι που θα δοκιμάσουμε εκείνο το βράδυ είναι:

Glen Moray Chardonnay finish 40%

• Glenallachie Dun Bheagan 10 Years Corton Red Wine Finish 43%

• Benromach Sassicaia wood finish 45%

• Arran Marsala finish 50%

• Caol Ila Moscatel finish 43%

#Drink_well

#Live_well